/ ФТА „Рила"
С концерт, с много участници, така Фолклорен танцов ансамбъл „Рила“ ще отпразнува своя 7-ми рожден ден. На сцената на 26 април, от 18:30 часа ще излязат над 120 изпълнители от различните възрастови групи, от най-малките танцьори до представителния ансамбъл.

Концерт за 7 години ФТА Рила
Маргарита Петрова

Певческото и танцовото изкуство ще се преплетат в едно в този концерт. Освен различните формации ще участват и специални гости - школата по художествена гимнастика, младите изпълнителки Гергана Гергинова и Емануела Стойкова, ученички от Националното музикално училище "Любомир Пипков".

На сцената в Спортната зала ще излезе и мъжки хор „Св. Иван Рилски“, с който ансамбъла вече имаше едно участие на 3 март в Националния исторически музей. По време на концерта в четвъртък, ФТА „Рила“ ще представи и две нови постановки.

"Концертът е подготвян в продължение на няколко месеца и с много ентусиазъм от танцьорите. Със сигурност ще ви изненадаме и ще дадем всичко от себе си, с нашата емоция, труд и страст, за да предадем своята положителна емоция на публиката“, каза ръководителят на ФТА „Рила“ Кирил Амбарков. 
 
Дарик- Кюстендил