Иво Паргов:Марек изпраща една изключителна година
Иво Паргов:Марек изпраща една изключителна година / gong.bg
Иво Паргов:"Марек изпраща една изключителна година"
68107
Иво Паргов:"Марек изпраща една изключителна година"
  • Иво Паргов:"Марек изпраща една изключителна година"

4 контролни срещи ще изиграе до края на месеца есенният лидер в Б група ФК "Марек"- Дупница, това съобщи за Дарик ст. треньорът на отбора Иво Паргов. Първата контрола е в петък, като гости на отбора на Пирин- Разлог, след това се предвиждат контроли с Брегалница, Германея и Верея.

"Радвам се, че отбора постигна този успех и завършихме на първо място полусезона. Това е плод на работата на доста хора. Благодарен съм на кмета Методи Чимев, както и на нашите спонсори от "Актавис". Този отбор е съставен от изключително млади и кадърни момчета. Мисля, че трябва да привлечем още двама- трима футболисти, които да вдигнат класата на отбора, толкова ще бъдат и освободени. Марек изпраща една изключителна година, през която отбора не е допуснал нито една загуба, което е красноречиво", заяви Паргов. За сега той отказа да съобщи имената на футболистите, които ще бъдат освободени, преди лично да им е казал.
"С всяка изминала победа момчетата увеличават шанса за влизане в А групата. Ние сме отбора с най- много вкарани голове, с най- малко допуснати, това са все показатели, които показват класата на отбора. Надявам се да задържим нивото на отбора. Дори гарантирам, че Марек ще показва все по- добри игри", каза треньорът Иво Паргов.
Той не изключи възможността сезона да завърши и без загуба, но дори и да имат такава, няма за се приеме за трагедия.
В последният мач на стадион "Бончук" са присъствали и скаути на отбори от А група.