Иво Атанасов връчи Златна бутилка
Иво Атанасов връчи Златна бутилка / netinfo
   Непосредствено след връчването на наградите "Златната ракла" бе даден и призът "Златната бутилка" в Пловдив. За пръв път в 40-годишната история на международния телевизионен фестивал, бе проведен конкурс за най-добре танцуваща двойка или индивидуален изпълнител. Председател на журито бе шефът на медийната комисия Иво Атанасов, а съпредседател - шефът на редакция "Музика" в БНТ Любомир Кънчев. В надпреварата се включиха телевизионери от България и други страни.

   "Най-напред искам да подчертая прекрасната музика, на която се изявяваха състезателите - каза Иво Атанасов при обявяването на резултатите от конкурса. - Малко са проявите, даже и в "Дансинг старс", при които на живо пеят Дани Милев, Митко Щерев и изненадалият приятно с гласовите си възможности Христо Мутафчиев, председател на Съюза на артистите в България.".

   "Като председател на журито не бях особено затруднен - каза още Иво Атанасов. - Мъжете-състезатели изобщо не можах да ги огледам, не ми идва отвътре, колкото и да съм наясно, че в съвременната политика няма как да постигаш успехи, ако хич пък не поглеждаш към мъжете. Остана да преценя коя от дамите танцува най-добре и според мен това е репортерката от Канал 1 Надя Василева, която прави включванията от парламента".

   Наградата за най-добрата танцьорка бе бутилка вино, с която журналистката поля победата си.