ГЕРБ- Кюстендил с 9 делегати на националното събрание, кои са те?
ГЕРБ- Кюстендил с 9 делегати на националното събрание, кои са те? / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил, архив

Общински съветник, бивш председател, сменени директори на държавни структури са сред избраните за делегати от Кюстендил за Редовното отчетно- изборно национално събрание на ПП ГЕРБ, което ще се проведе на 16- ти февруари. Общинската партийна конференция избра снощи 7 делегати- Вася Пешева, Любомир Анчев, Мая Станойкова, Иво Саев, Васил Русаков, Реонита Йорданова и Юлияна Божилова. По право, делегати на конференцията ще областният председател на ГЕРБ- Кюстендил и депутат Кирил Калфин, и общинският председател на партията в общината Владислав Стойков.
Кметът на Дупница Методи Чимев, подалият оставка председател на ОС Ивайло Константинов и общинският председател на ГЕРБ Емил Гущеров са делегатите по право от Дупница. След събрание бяха избрани още трима делегати- заместник- кметовете Крум Милев и Красимир Георгиев и общинският съветник Емил Панчев.
Днес е конференцията в Бобов дол, утре в Бобошево, а в понеделник в Рила и Кочериново. Калин Гелев и Николай Мертакчийски са делегатите от Сапарева баня.