Футболистите на Миньор пробваха ст. Страндажата. Велков доволен от условията в Кюстендил
Футболистите на Миньор пробваха ст. Страндажата. Велков доволен от условията в Кюстендил / netinfo

 

Първа тренировка на кюстендилски терен направиха футболистите на “Миньор”- Перник, под ръководството на старши треньора си Антон Велков.

“Тук условията са много добри, нормални за тази част от подготовката. Всичко е в главите на момчетата, ако се разсейваме с това какво е времето ще сбъркаме”, каза пред Дарик Велков. Първата контрола за отбора е с “Пирин”- Гоце Делчев, утре от 14 часа на стадион “Странджата”.

Футболистите на "Миньор" пробваха ст. "Страндажата". Велков доволен от условията в Кюстендил
netinfo

“Миньор” ще бъде в Кюстендил до 30 януари, когато пътува за Мурсалево, където ще играе с “Локомотив”- Пловдив. Търси се съперник за 26 или 27- ми. Ясни са съперниците за лагера в Анталия. “Това са отбори с различен стил на игра, което е добре за нас, като- “Хирошима” с Илиян Стоянов, “Риека”, “Рудар” и полски отбор”, коментира старши треньорът.

Като “ужасяващи” определи Антон Велков месеците април и май, от програмата за  пролетния полусезон, когато има мачове през 3 дни.

“Отборите с повече футболисти ще са по- печеливши. Ние имаме компактен състав, от 26 футболисти. Може би ще търсим още един- двама играчи, но те трябва да пасват на схемата ни на игра. Надявам се момчетата да са здрави и да има по- малко наказания”, заяви Велков. Той бе категоричен, че ръководството на клуба осигурява всичко необходимо за нормалната работа в отбора. 

Футболистите на "Миньор" пробваха ст. "Страндажата". Велков доволен от условията в Кюстендил
netinfo