Батков е готов да подари пакет акции от Левски. Определи Гонзо като попадение
Батков е готов да подари пакет акции от Левски. Определи Гонзо като попадение / netinfo
Батков е готов да подари пакет акции от "Левски". Определи Гонзо като попадение
23230
Батков е готов да подари пакет акции от "Левски". Определи Гонзо като попадение
  • Батков е готов да подари пакет акции от "Левски". Определи Гонзо като попадение

"Нека на мен да се сърди публиката, но да не ругае играчите. Петков не може да си тръгне, има договор. Той е най- добрият вратар в България", заяви в Кюстендил собственикът на ПФК "Левски" Тодор Батков. Той допълни, че тандема Гонзо и Здравков остават начело на отбора до края на есенния полусезон.

Георги Иванов ще има решаващата дума при избора на нов старши треньор. Вече са водени разговори с 3 души, сред които и Вячеслав Грозни, който е представял стратегията си 3 часа.

"Не вярвам, че футболисти играят хазарт, нито че Наско Сираков се обажда на играчи да играят симулативно", отговори Батков на журналистически въпроси. За Георги Иванов каза: "Това е 2- рото ми попадение, откакто клуба е мой след Наско Сираков и Мъри Стоилов".

Собственикът на "Левски" каза, че се срамува се да каже какви са заплатите в синия отбор. По повод появилия се списък, че футболистите се разписват под 826 лв., Батков посъветва- "добавете една 0 и умножете по 0, 5".

Готов съм да дам пакет акции на някой, който иска да се кичи с титла и позиция, но и трябва да дава субсидия", заключи Тодор Батков.