3S СОТ с втори офис за охранителни услуги в Кюстендил
3S СОТ с втори офис за охранителни услуги в Кюстендил / netinfo

Охранителна фирма "3S COT" откри нов офис в град Кюстендил. Той се намира на бул. „Цар Освободител" №210 (комплекс „Аджундар").

Охранителна фирма "3S СОТ" се грижи за сигурността в града вече 14 години.
„С промяната на правителствената политика относно премахване на държавните структури за сигнално-охранителна дейност, настъпват промени на пазара на услуги в сферата на сигурността. Фирмите, които ще поемат обектите на държавна служба полиция трябва да отговарят на редица изисквания, като например да гарантират пълна съвместимост на предлаганите системи за охрана със системите на отпадащите полицейски обекти. Най-важна обаче е проявата на отговорност в този момент. Увеличаването на обектите за охрана не бива да се отрази на качеството на обслужване на клиентите, които са ни се доверявали в продължение на години. Затова взехме решение да направим допълнителни инвестиции - нови автомобили, техника и допълнителни екипи, поддържане на втори офис на територията на Кюстендил", коментираха Красимир Борисов и Ивайло Йорданов, управители на фирмата.


Новият офис цели да улесни клиентите на охранителната фирма като им осигури по-бърз достъп до професионална консултация, относно системи за охрана, видеонаблюдение, пожароизвестяване, извикване на медицинска помощ при нужда, реагиране на нападение срещу личността и всякакъв друг вид възможни решения за гарантиране на безопасността в града.

Клиентите ще могат да сключват договори, да заплащат месечни сметки, да подават оплаквания, когато имат повод за недоволство.


„Политиката на нашата фирма е да насърчаваме клиентите да споделят недоволството си, когато се породи такова. Само по този начин можем да внесем корекции навреме, да подобрим обслужването. Целта ни е да оправдаваме доверието на хората, да им помагаме да се чувстват спокойни", категоричен бе Борисов.