„Зеленият 3D Еко бус отново в Димитровград
„Зеленият 3D Еко бус отново в Димитровград / DarikNews
„Зеленият 3D Еко бус" отново в Димитровград
75721
„Зеленият 3D Еко бус" отново в Димитровград
  • „Зеленият 3D Еко бус" отново в Димитровград

Димитровград отново е домакин на информационно-образователната инициатива „Зеленият 3 D Екобус – Летящата Еко класна стая”, информират от общината. Автобусът ще посети всички основни и средно-общообразователни училища с паралелки от подготвителни групи и от 1 до 4 клас. Образователната еко кампания стартира днес от ОУ „Пенчо Славейков” и ще продължи до 29 октомври, като зеленият автобус по график ще посети училищата: „Пенчо Славейков”, „Любен Каравелов”, „ Алеко Константинов” и „Васил Левски”, както и детските заведения: ОДЗ „Слънце”, ЦДГ №1, ОДЗ „Райна Княгиня”, ОДЗ № 4 – „Пролет”, ОДЗ №2 – „Приказка”,ОДЗ №2 – „Осми март”.

Зеленият 3D Еко бус" отново в Димитровград
netinfo

Сред първите му посетители бяха първокласниците и второкласниците от ОУ „Пенчо Славейков”, както и третите класове. Всяко от децата получи и подарък в края на този нестандартен учебен час- семе от цвете латинка, което да засади у дома и код, който да регистрира в сайта на инициативата и така да участва в томбола за награди.

Зеленият 3D Еко бус" отново в Димитровград
netinfo

Как премина този час за третокласниците от училище „Пенчо Славейков” в летящата еко стая- звукова картина в приложения файл.