Хотелски комплекс в Хасково за 3 милиона лева продава НАП
Хотелски комплекс в Хасково за 3 милиона лева продава НАП / НАП-Хасково

Луксозен хотелски комплекс в центъра на Хасково продават публичните изпълнители от Националната агенция за приходите. Сградата е пететажна със  застроена площ 340 квадратни метра. Намира се в идеалния център на града, в близост до главен булевард и представлява обект с вече разработен бизнес – хотел, ресторант и кафене. Точната цена, определена от оценителите, е 3 380 100 лева. Огледите на комплекса стартират утре 6-ти юли, но още днес могат да бъдат уговорени с публичния изпълнител от НАП, водещ продажбата.

Хотелски комплекс в Хасково за 3 милиона лева продава НАП
netinfo

Отново в Хасково НАП продава четириетажна производствена сграда на ул.“Славянска“ и ползвана досега за шивашки цех. Началната цена е 2 642 100 лева. Имотът е в отлично състояние, подобно на хотелския комплекс и също като него може да бъде разгледан на място от потенциални купувачи от 6-ти юли до 12-ти юли, включително.

Тази седмица НАП стартира и продажбите на двуетажна сграда в центъра на Хасково, която е бивш склад, за 198 000 лева; магазин в Харманли за 296 000 лева от 586 квадрата с прилежащи рампа и мазе от 100 квадратни метра; както и богато разнообразие от леки и товарни автомобили на цени от 2 500 до 25 000 лева. Сред предложенията на НАП в Хасково са още багер за 50 000 лева, производство 2007 година и товарно ремарке за 2 500 лева. Магазинът в Харманли и автопарка могат да бъдат огледани лично от желаещите да ги закупят от следващия понеделник – 11-ти юли. Подробности за тях са публикувани в електронната страница на Агенцията в рубриката „Продажби“.