На Рождество отваряме сърцата си и стопляме душите си с добра дума, поздрав, мил жест.

Оцветете Коледата на четириногите приятели от приюта в Габрово. Раздайте любов на кученца в нужда и се присъединете към инициативата, посветена на бездомните кучета, съобщиха от Общината.

Коледен дух и магия: Среща с Дядо Коледа в Габрово

Всеки ден, виждаме изхвърлени и отритнати животинки, лоялни и раздавали цялата си обич на своите стопани, но превърнали се в ненужни или в тежест.

Тогава, те намират своето спасение в приюта, но продължават да копнеят за топлина, радост и за „своя човек“. Те заслужават шанс за по-добър живот. Заслужават да бъдат вашият най-добър приятел.

Посетете ги, разпитайте за тях, харесайте някое невинно същество или се оставате то да ви избере и бъдете сигурни - те никога не грешат и разпознават своя добър стопанин.

Няма по-ценен подарък за светлите празници от това да направиш добро и подариш нов живот.  Раздайте любов тази Коледа и дайте топъл дом на бездомно куче. Осиновете, не купувайте, призовават от Общината.

На 25 декември, от 11:00 часа на ул. "Радецка" Снежи и Добра ще очакват своите благодетели и със сигурност ще направят празника на поне две семейства истински.