/ DarikNews.bg, архив
В Габрово: На 12 септември, от 13:30 часа до 15:30 часа, в централната градска част на Габрово, е проведена специализирана операция по контрол на пътното движение с акцент спазване на въведените ограничения за паркиране и престой на МПС. Пътните полицаи са установили 51 нарушения, за които са наложени 49 глоби с фиш, за неправилно паркирани автомобили, и са съставени 2 акта, за нередовни документи.

Габровци, паякът е тук!

По време на предходната акция, проведена миналата седмица също в центъра на града, в рамките на два часа – от 13:30 ч. до 15:30 ч., униформените служители констатирали 49 нарушения на Закона за движение по пътищата (ЗДвП). На водачите са наложени 48 глоби с фиш за неправилно паркиране, а един шофьор е санкциониран за нередовни документи.

Синя зона в Габрово няма да има, но се разширява обхвата на платените места за паркиране
 
В Севлиево: От 09:00 часа до 11:00 часа, в с.Кормянско, е проведена специализирана полицейска операция по широкообхватния метод на контрол на пътното движение. Униформените служители проверили 53 МПС и 69 лица. Установени са 9 нарушения на ЗДвП, за които са наложени глоби с фиш.