Промяна в ръководството на  “Идеал Стандарт Интернешънъл”
Промяна в ръководството на “Идеал Стандарт Интернешънъл” / netinfo
“Идеал Стандарт Интернешънъл”, водещ производител на иновативни и ориентирани към дизайна решения за бани, обяви назначаването на две нови лица в ръководния си екип. Гари Клийвър пое поста Главен финансов и административен директор, а Кенет Енджи бе назначен за президент на компанията за Азия и Тихоокеанския регион. Тяхното назначение е израз на желанието на “Идеал Стандарт Интернешънъл” да се развива, следвайки строг планов разчет и стратегия за растеж на пазари със значим потенциал.

Като Главен финансов и административен директор, Гари Клийвър ще отговаря за глобалните финанси, такси, бюджета, правните въпроси, въпросите свързани с информационните технологии и стратегическото планиране.

Като президент за Азия/Тихоокеански регион Кенет Енджи ще ръководи всички звена на бизнеса на компанията в тази част на света. Неговата основна задача ще бъде да ускори изпълнението на стратегията за разширяване на бизнеса на предоставящия големи възможности азиатски пазар. Клийвър и Енджи ще докладват лично на Изпълнителния директор на “Идеал Стандарт Интернешънъл” – Джон Рийтвелт. Клийвър ще изпълнява задълженията си от главната щаб квартира в Брюксел, Белгия, докато Енджи ще работи от главния офис в Азия, намиращ се в Шанхай, Китай.