Промоция за спектакъла Село, село, пусто село
Промоция за спектакъла Село, село, пусто село / Дарик Габрово, архив

 

Промоция на спектакъла "Село, село, пусто село" по Чудомир обявява Габровския драматичен театър, съобщи директорът Невена Митева. Специалният коледен подарък е за постановката на 14 декември, когато с един билет от 6 лева ще могат да влязат двама души. Специален жест прави театъра и към Общината. Децата на общинските служители ще могат да гледат детското коледно представление "Тримата снежковци".

"Промоцията на театъра за постановката на "Село, село" е нашият начин да кажем едно голямо Благодаря на габровската публика, защото тя беше първата, която ни подкрепи и ни даде увереност, че сме направили нещо интересно, което ще се хареса на публиката", допълни Митева.

В момента продължават репетициите на "Железният светилник" и вероятно в средата на февруари ще бъде готова премиерата. Драмата продължава много интензивно да играе във Варна, където скоро ще отбележи 50-тото представление на "Село, село, пусто село" и 150- тото представление на театъра за този сезон.

През миналата година габровският театър е изиграл 98 постановки. "Това е много добро постижение, особено в тази тежка година", каза Невена Митева. Тя е категорична, че "Село, село" е най- търсеното представление и е хита на България в този момент.