Откриване на кампанията в Габрово
Откриване на кампанията в Габрово / Коалиция „БСП за България“
Кирил Добрев: Основният ми приоритет е създаването на повече работни места в Габрово

“За следващия мандат имам един основен приоритет, защото знам, че БСП ще управлява. Ще управлява със и и за хората. И той е: Всичко българско и родно да бъде подкрепено – българската икономика, българското производство, българското земеделие. Ще направя всичко възможно в Габрово да има повече работни места, повече инвестиции и конкуренция, защото безработицата е ниска, но и заплатите са ниски.“ Това заяви водачът на листата от коалиция „БСП за България“ Кирил Добрев по време на представянето на листата с кандидати за народни представители пред габровската общественост.
 

Коалиция БСП за България
Коалиция „БСП за България“


Кирил Добрев коментира пред препълнената зала в художествена галерия „Христо Цокев“ работата си заедно с екипа в Габрово през последните 2 години като народен представител.

„Упяхме да постигнем много неща. Повярвахте ни, че ние от БСП, заедно с недоволните от управлението на ГЕРБ, можем да спечелим президентските избори. Защото генерал Румен Радев го издигнахме първи тук, в Габрово. След нас тръгна цяла България и днес имаме друг, различен президент. Тогава, на първия тур на изборите, малко не ни стигна, за да кажем, че Габрово е червено. Знам, ще ще го направим на 26 март.“, завърши словото си сред бурни аплодисменти водачът на листата на коалиция „БСП за България“ Кирил Добрев.

„Време е за решителни крачки.“, заяви от своя страна втората в листата с кандидати за народни представители Кристина Сидорова. Нейната лична кауза са младите хора и тяхното бъдеще. Тя ще работи за такава България, в която те да предпочетат да останат.
 

Коалиция БСП за България
Коалиция „БСП за България“

„Ние заедно тук и сега поставяме началото на промяната. Тръгваме смело напред. Има много работа и съм убедена, че ще я свършим както трябва.“ С тези думи се впусна в предизборната надпревара общинския съветник два мандата и втора в листата с кандидати за народни представители Кристина Сидорова. В своята работа, тя ще следва три основни принципа – справедливост, свобода и солидарност.

Коалиция „БСП за България“  е с номер 10 в интегралната бюлетина. 
„Поискай промяната“

Предизборен щаб на БСП - Габрово

Купуването и продаването на гласове е престъпление.