БСП ще помага на управляващите в Габрово
БСП ще помага на управляващите в Габрово / netinfo
БСП да помогне на управляващите в Габрово, са решили социалистите на 17-та си отчетно-изборна конференция. Групата общински съветници ще подготви програма, която ще отстоява пред Общинския съвет, съобщи нейният председател Миглена Пройнова. Народните избранници вече ще бъдат по-категорични в решенията си и ще внасят ясни и конкретни предложения. Социалистите са определили и приоритетите в бъдещата си политика на подкрепа на управляващите от ГЕРБ. Сред тях са образованието, спорта и реализирането на общинския бюджет.

От БСП обаче коментираха негативните изказвания по адрес на опозицията, опечатани в местен всекидневник. Социалистите са категорични, че никой от партията не е давал личностни квалификации към ГЕРБ, затова е неприемливо и кмета Томислав Дончев да го прави. Освен това групата общински съветници от БСП е подготвена и компетентна, а членовете й са се реализирали успешно в житейско и професионално отношение.

“Българската социалистическа партия е на повече от сто години, ще я има и след политическите формирования от лидерски тип”, обобщи новоизбраният председател на местната организация Николай Григоров.