/ БГНЕС
Структурите на ВМРО-БНД в Добричка област категорично застават зад номинацията на Ангел Джамбазки за водач на листата на “Обединени патриоти” в изборите за български представители в Европейския парламент, обявиха от местната партийна централа.
 
ВМРО-Разград номинира Джамбазки за водач на евролиста

На свои събрания всички местни организации на ВМРО в областта с пълно единодушие са приели решения да номинират Джамбазки за нов петгодишен мандат в Европарламента. „С дейността си през изминалите пет години евродепутатът доказа, че българският национален интерес може успешно да бъде защитаван на най-високо ниво в институциите на ЕС.

ВМРО-Кюстендил застава зад кандидатурата на Ангел Джамбазки за нов мандат като евродепутат

Нека не забравяме, че Джамбазки е най-активният български евродепутат и 12-ти по активност сред всички свои колеги. С отстояваните принципни позиции той си е спечелил безспорен международен престиж и уважение дори и сред противниците на каузите, които защитава като български патриот.

Няма по-естествен водач на листата на обединените патриоти за следващия Европарламент”, се казва в разпространено до медиите становище на структурите на ВМРО в Добричка област.