Студентите от Седмия випуск на Кулинарна Академия HRC в Добрич ще демонстрират висша класа в кулинарията с гурме шоу, насрочено за тази вечер. С тази инициатива студентите отбелязват края на своето обучение в единственото в страната висше кулинарно училище и дават заявка за предстоящата си практика в елитни 5-звездни кухни в Америка, информират от Академията.
От 19.00 часа в учебния ресторант Talents /“Таланти”/ във ВУМК , студентите канят желаещите да се насладят на едно незабравимо кулинарно изживяване. Предложението е за седем степенно меню, като всяко едно от ястията е асоцииран цвят от дъгата. Темата е: Reinbow Menu. Идеята на организаторите е да представят меню, съобразено със сезона, аранжирано атрактивно и стилно, като в същото време цената на куверта е достъпна за по-широка аудитория.