Румънеца и Енчев помагат на деца с церебрална парализа в юбилеен концерт
Румънеца и Енчев помагат на деца с церебрална парализа в юбилеен концерт / Дарик Добрич - архив

Едни от емблематичните хип-хоп изпълнители в България, РУМЪНЕЦА И ЕНЧЕВ, ще отпразнуват своя четиринадесети юбилей заедно с феновете си с финален концерт в  София на 21 Ноември 2011г. от 20:00ч. в столичния клуб Night Flight. Супер купона, който са подготвили рап изпълнителите е заключителен концерт от провелото се през лятото СУПЕР ТУРНЕ 2011 на дуото и обхванало летните театри във Варна, Пловдив и Бургас. Част от приходите от концерта ще бъдат дарени за лечението на Александра и Амелия, две деца на които Румънеца и Енчев са посветили концертите си в последната година, уточняват пиарите на изпълнитлите.

Изненада за гостите на купона ще бъде представянето на най-новия сингъл на дуото „Моята жена 2 (10 години по-късно)”. Специално за концерта са разработени нови аранжименти на песните, които публиката ще има възможност да чуе на живо, изсвирени с музиканти от Супер Бенда на Румънеца и Енчев - Атанас Георгиев-китара и вокал, Васко Чергов – клавир и вокал, Евелин Асенов-Ево – ударни, Мариета Манолова- вокал, Соня Керемеджиева-вокал.

Румънеца и Енчев обещават на своите фенове грандиозен шоу-спектакъл  с мощен звук, ефектна сценография, хитови парчета и много смях.

Билети могат да се закупят online на сайта на www.ticketpro.bg, както и в Night Flight в деня на концерта.  Цените на билетите са между 15 и 30лв. За най-запалените фенове на Румънеца и Енчев ще има промо щанд с официален мърчандайзинг.