Петмесечно бебе загина в катастрофа, семейството му бере душа
Петмесечно бебе загина в катастрофа, семейството му бере душа / netinfo

Бебе загина, а шестима са ранени в шест катастрофи за денонощието в Добричко.

Четиричленно семейство загуби бебе и бере душа в добричката болница след инцидент, станал половин час след полунощ на пътя между селата Кочмар и Подслон, Тервелско, съобщават от полицията. Микробус "Фиат Дукато", управляван от 36-годишния М.А., се е движил с висока скорост на заледена настилка. Водачът загубил контрол, бусът се преобърнал и се сблъскал с насрещно идващ "Фолксваген Пасат", силистренска регистрация, шофиран от 40-годишния М.М..

На място е починало петмесечно дете. Бащата, майката - М.Б. на 35 години, и 8-годишната им дъщеря К.Б. са с опасност за живота след контузии на главата. Имат и множество други травми по телата. От катастрофата е пострадал и пътуващият във Фолксваген-а 38-годишен мъж Ю.А. от Дулово, който е получил фрактура на шиен прешлен и комоцио. Всички ранени са настанени за лечение в МБАЛ Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

68-годишна пешеходка е пострадала в Добрич вчера. Тя е с инициали К.Е и около 13.50 часа е била блъсната по ул."Васил Левски" от товарен автомобил "Ситроен", великотърновска регистрация, каран от 36-годишния добричлия Т.Д.. Пострадалата е получила комоцио и контузно-разкъсна рана на главата и е настанена в добричката болница без опасност за живота.

В друга катастрофа е пострадал 19-годишният добричлия Е.Х.. Около 12.15 часа вчера, в село Стожер, община Добричка, той е загубил контрол над своя "Форд Мондео", собственост на софийска фирма, и се е ударил в крайпътно дърво. Карал е с несъобразена скорост. В резултат на катастрофата, водачът е получил фрактура на ключица и две ребра, а по автомобила са нанесени значителни материални щети. Образувано е досъдебно производство.