Над 1000 абитуриенти вече избраха да празнуват бала си в Албена
Над 1000 абитуриенти вече избраха да празнуват бала си в Албена / Дарик Добрич

Над 1000 ученици вече избраха Албена за своите абитуриентски балове, съобщават от курорта. Те са предимно от Варна и Велико Търново. Възможностите на комплекса бяха представени пред близо 50 директори и учители от учебни заведения от цялата страна. Те имаха възможност да проследят и филм, който показва как абитуриентите са празнували в курорта през последните години, както и да чуят интервюта с техни колеги, които категорично препоръчват мястото за дългоочаквания празник на учениците.

Според представителите на Албена офертите им са били първите обявени в страната и се оказват едни от най-предпочитани заради хотелската база, спокойствието на курорта и програмата, която се предлага. Градусът на настроението на Випуск ‘2012 ще вдигнат Алисия, Дебора, DJ DIASS и DJ Теди Джорджо.

В офисите на Албена в София, Варна, Добрич, Пловдив, Велико Търново, Габрово и Русе, учители и ученици също могат да се запознаят с условията за празнуване на абитуриентски бал'2012 в курорта. Еднодневните, дву и тридневните пакети започват от 89 лева.