Марги Хранова ще търси композитор за песен с децата от ЦДГ Бодра смяна
Марги Хранова ще търси композитор за песен с децата от ЦДГ Бодра смяна / netinfo

Голямата звезда на българската естрада Маргарита Хранова посети ЦДГ №8 "Бодра смяна" в Добрич по покана на детското заведение. Певицата бе посрещната по стар български обичай - с пита и шарена сол. Възпитаниците на забавачката от вокална група "Славейче" и Хорът на момчетата поздравиха гостенката с песни и стихотворения.

"Приятно съм изненадана и впечатлена от тържеството, от обстановката в тази детска градина и визията, която има всяка група. Очарована съм от талантливите деца и обещавам да намеря композитор за песен, в която да включа и малките певци на "Бодра смяна", които имат много награди от музикални конкурси", заяви Маргарита Хранова.

Тя посети всяка една от групите и си направи снимки с децата. Певицата подари на детската градина албума си "Обич моя". Забавачницата се сдоби и с нейните златни хитове, които Марги събра в най-новия си албум. CD-то тя остави за спомен с автограф. Децата подариха на Хранова своя диск с песни, плакати, рисунки, книжка с историята на детската градина.