Коледен бал в гимназия „М. В. Ломоносов”
Коледен бал в гимназия „М. В. Ломоносов” / Дарик Добрич

Професионална гимназия по механотехника и електротехника „М. В. Ломоносов" ще проведе коледен благотворителен бал. Мотото е „Щедростта не се състои в това да даваш много, а да дадеш навреме!". Тържеството е на 11 декември в ресторант „България". Гости на бала ще бъдат настоящи и бивши родители, учители, служители, ученици от специалностите „Електроника", „Електротехника", „Газова техника", „Транспортна техника", машинни специалности, „Строителство и архитектура", „Мебелно производство". Празненството ще уважат представители на фирми и организации.

Средствата, събрани от благотворителната вечер, ще се използват за осигуряване на транспорт на ученици до учебното заведение. Възпитаници на гимназията ще представят предметите за търга и ще продават билетите за участието в томболата.

В рамките на коледните тържества в гимназията ще се проведат конкурси за най-атрактивна коледна украса на класна стая, състезание за най-богата коледна трапеза, надпревара за най-оригинално коледно пожелание, записано върху картичка. Наградите ще бъдат обявени и връчени на 23 декември. Тогава ще бъдат осребрени всички ваучери, спечелени от учениците до момента за изяви в извънкласните дейности на гимназията.