Група Те и Тони Димитрова призовават да подкрепите Миглена Тачева
Група Те и Тони Димитрова призовават да подкрепите Миглена Тачева / снимки: Валентина Добринчева
Група "Те" и Тони Димитрова призовават да подкрепите Миглена Тачева
20934
Група "Те" и Тони Димитрова призовават да подкрепите Миглена Тачева
  • Група "Те" и Тони Димитрова призовават да подкрепите Миглена Тачева

На необичаен предизборен концерт станаха свидетели добричлии. Без лозунги, без политически речи, без призиви. Той им бе поднесен от кандидат-депутатите на НДСВ, начело с Миглена Тачева.

В началото на сцената се качиха група "Те", в чиито състав от две години е добричката певица Преслава Пейчева. Тя поздрави своите съграждани, а композиторът на групата Ясен Велчев благодари на родителите й, че са я създали, за да пее в тяхната група.

По време на техните изпълнения, министърът на правосъдието и кандидат за депутат от НДСВ за Добрич Миглена Тачева танцуваше в ритмите на музиката сред публиката. Тя беше в обкръжението на бъдещия евродепутат Антония Първанова, досегашния народен представител Мима Василева и областния координатор на НДСВ Георги Желев.

 

Освен от Група "Те", Миглена Тачева бе подкрепена като водач на листата на НДСВ за Добрич и от певицата Тони Димитрова, която след като излезе на сцената накара самата министърка да се качи на нея, за да пеят заедно.

Чуйте в прикачения файл какво каза преди своите изпълнения Тони Димитрова, както и едно парче, изпълнено от нея и Миглена Тачева.

 

Мнистър Тачева на сцената, заедно с Тони Димитрова и Те