Един от феновете на  Kavarna Rock 2014 ще си тръгне с мотор  Harley Davidson
Един от феновете на Kavarna Rock 2014 ще си тръгне с мотор Harley Davidson / Община Каварна - пресцентър

По време на фестивала Kavarna Rock 2014 ще стане ясен собственикът на голямата награда, мотор Harley Davidson. Наградата се осигурява от Еврофутбол. От 12 юни участниците в българския букмейкър имат възможността да се сдобият с един от стоте билета за Kavarna Rock 2014. Късметлиите, които ще станат част от най-голямото рок събитие в България, ще станат ясни на 21 юни.

Кулминацията на кампанията ще настъпи с началото на рок феста - 28 юни, когато ще бъде определен бъдещият притежател на мотора. Така спечелилият ще може да направи първото си кръгче именно в рок столицата на България, информират организаторите на феста.

Наградите от Еврофутбол продължават на 5 юли с жребий за 30 колекционерски монети за световното първенство, заедно с три награди на стойност 500 лв. На 16 юли ще има жребий за още парични награди. Отделно за любителите на футбола, които ще дойдат в Каварна, но не искат да пропускат мачовете по време на световното, ще има специална видео стена с размери 6 на 8 метра, на която ще бъдат предавани мачовете от Бразилия.