Да помогнем на Игор да пребори рака
Да помогнем на Игор да пребори рака / Личен архив

30-годишният Игор Сеймянович е с диагноза мозъчен тумор и се нуждае от средства за лечението си. Диагнозата му е поставена през 2010 г. Претърпял е две успешни операции и макар че лекарите у нас са му давали 7 месеца живот, той е преминал успешно 16 курсaхимиотерапия и лъчетерапия. След поредния контролен преглед в Истанбул, където се лекува, е установено, че Игор има две нови образувания, които могат да бъдат успешно премахнати. Спешната химиотерапия трябва да бъде последвана от операция с технологията Кибернож в Истанбул, за да бъдат премахнати туморите напълно.

Засега, благодарение на много познати и непознати хора, химиотерапията върви по график и шансовете за пълното излекуване на Игор са големи. Необходими са обаче още средства, за да завърши лечението му с пълен успех. Кампанията "Help Igor - РАКА НЕ Е ПО-СИЛЕН ОТ МЕН" набира популярност и се нуждае и от вашата подкрепа.

На това видео е разказана историята на Игор, как само за ден целият живот на човек се променя и как осъзнаваме, че по - ценно от здравето няма и че никой не е застрахован:http://www.youtube.com/watch?v=ThUEAe0in-U&feature=youtu.be&noredirect=1

На този сайт: http://helpigor.info/ можете да намерите цялата информация затова как да се включите в кампанията и начините, по които можете да помогнете, за да победи Игор рака.

Изпратете дарителски SMS с текст DMS IGOR на номер 17 777, за всички мобилни оператори на цена 1.20 с ДДС. В подкрепа на Игор е разкрита и дарителска сметка в Прокредит Банк. За подробности около лечението на Игор и за начините, по които можете да го подпомогнете, близките му предоставят телефон и e- mail за връзка с тях: мобилен  0897911470      e- mail: desi@helpigor.info skype : sejmjanovicd