Да подкрепим отбора на СОУ“Св.Климент Охридски“ на финала в „Надиграй ме“!
Да подкрепим отбора на СОУ“Св.Климент Охридски“ на финала в „Надиграй ме“! / netinfo

Учениците от СОУ“Св.Климент Охридски“-Добрич, заедно с още 6 отбора, ще участват днес във  финалите на фолклорното риалити на БНТ 2 „Надиграй ме в училище“. В оспорвана надпревара за първото място на сцената днес излизат ученически отбори от Пордим, Враца, Шумен, Добрич, Видин, Варна и София. Предаването е от 20 часа,  пряко по БНТ 2 и БНТ Свят.

От самото създаване на „Надиграй ме", зрителите са активни участници в оценяването на конкурентите и заедно с журито са тези, чиито симпатии и подкрепа определят крайните победители. Подкрепете добричкия тим с SMS – 4 на номер 14500! Своята подкрепа за талантливите добрички танцьори заяви и кметът на Добрич Йордан Йорданов, който призова да се гласува за тях.

Този сезон на „Надиграй ме в училище", който предизвика на танцов дуел възпитаници на 12 хореографски паралелки от цялата страна, се оказа най-силен по отношение на зрителската активност. Според данни на фирмата, която съвместно с БНТ обработва данните за гласуването, изпратените до този момент телефонни съобщения надхвърлят 11 000, като се очаква броят им сериозно да се увеличи по време на финала днес.

Наградата за децата, които се представят най-добре, е участие във фестивала World Stage Eurograde - Световна сцена Еврогрейд в Приморско и едноседмична почивка в крайморския град.