България Вита кани на благотворителен концерт
България Вита кани на благотворителен концерт / netinfo
Сдружението за хора с увреждания „България Вита” организира благотворителен концерт в подкрепа на проект „Ние, децата и безопасността на пътя”. Така неправителствената организация се включва в Първата глобална седмица по безопасността на движението, обявена от ООН в дните от 23 до 29 април.

Концертът е посветен на децата, младите хора и новите шофьори, обясняват от сдружението, защото е констатиран най-висок процент травматизъм и смъртност именно при тези групи участници в движението по пътищата.

Свои изпълнения ще представят музикални таланти от СОУ „Св.Климент Охридски”, със специалното участие на Гергана Коева и Валентина Димитрова от „Мюзик Айдъл” и състезателите по спортни танци Елена и Митко.

Благотворителният концерт е насрочен за 25 април от 17,30 часа в концертна зала „Добрич”. Входът е на стойност левче и половина.

Набраните средства ще се използват за реализирането на проект „Ние, децата и безопасността на пътя”. Инициативата се осъществява с подкрепата на общината и Пътна полиция – КАТ – Добрич.