Б. Борисов: За този регион сме направили най-много
Б. Борисов: За този регион сме направили най-много / ПП ГЕРБ
Б. Борисов: За този регион сме направили най-много
63754
Б. Борисов: За този регион сме направили най-много
  • Б. Борисов: За този регион сме направили най-много

Бойко Борисов и Цветан Цветанов представиха кандидат-депутатите на ПП ГЕРБ за 8-ми Добрички многомандатен избирателен район на концерт в центъра на града пред няколко хиляди добричлии. "За този регион сме направили най-много", каза пред събралите се бившият премиер и посочи, че земеделците са получили милиарди левове, а за новия програмен период за Златна Добруджа са договорени с 2 млрд.евро повече. "Така е и за животновъдството и за другите сектори и е нормално хората да искат да продължим да работим в тази посока", обяви бившият премиер. "Направили сме грешки, поправяме ги, вървим напред", каза още Борисов, като не отмина и скандалите с подслушванията. "Опонентите ни сеят омраза, напрежение, не искат да има ново правителство, сеят конфронтация", каза той и благодари на хората, че са на площада, защото това дава сила на партията "да продължи по същия начин".

Б. Борисов: За този регион сме направили най-много
netinfo

Борисов получи дарове от кмета на Добрич Детелина Николова - икона, погача и боядисани яйца, които раздаде на публиката. Той даде и автографи на хората в първите редове, което предизвика бурни овации.

Б. Борисов: За този регион сме направили най-много
netinfo

В концерта се включи и Цветан Цветанов, който по-рано през деня гостува в няколко населени места на област Добрич. Той заяви, че за голямо съжаление в тази кампания, където е трябвало да има сблъсък на идеи, на политики, опозицията предлага компромати, и прикани всички да гласуват с номер 15 в бюлетината, за да дадат на ГЕРБ убедителна победа и шанс за самостоятелно управление.

От сцената на площада водачът на листата за Добрички район Румен Иванов, досегашен народен представител, съобщи на съгражданите си намеренията на бъдещото управление. Той каза на събралите се, че тяхното присъствие им дава воля в един втори мандат да завършат всичко започнато досега. Той посочи още, че е в политиката заради Цветанов и Борисов и не го е страх да дава умерени обещания, защото те ще ги изпълнят.

В концертното турне не ГЕРБ зрителите видяха и чуха изпълнителите Мария Илиева, Веселин Маринов, Любо Киров, Ангел и Мойсей, Христо Гърбов, Руслан Мъйнов, Димитър Рачков и Васил Василев - Зуека.

Чуйте репортаж от събитието в аудиото.