Александър от Балчик отново на сцената на Големите надежди
Александър от Балчик отново на сцената на Големите надежди / Големите надежди, Нова телевизия

Тази вечер надпреварата в "Големите надежди" ще бъде още по-оспорвана и напрегната, защото предстои първият полуфинал на шоуто, а силите на участниците са вече сериозно изравнени.

Талантливите малчугани, които се класираха за полуфиналната фаза, ще изпълнят по две песни - една българска и една чуждоезична.

Стипендиантът на фондация „Димитър Бербатов" - Александър Танев от Балчик, ще ни върне назад в годините, когато „рок енд ролът беше млад".

Голямата пловдивска надежда Ерика Адамс, която вече два пъти спечели най-висок зрителски вот, ще изненада музикалния продуцент на предаването Дони с песен от периода му с Момчил.

Мариам Маврова от Велинград ще блесне на сцената на "Големите надежди" с песни на две дами от родната и световна музикална сцена - Кристина Агилера и Маги Джанаварова.

 

Чаровната Преслава Петрова от Търговище ще се опита да спечели отново сърцата на публиката и зрителите с емблематична песен на Паша Христова и Кели Кларксън.

Малката Гала Ботева от Севлиево, която успя да очарова големите български рокаджии от ФСБ, ще се представи с песни на Аксиния и Майли Сайръс.

Как ще се представят големите надежди на България в първия полуфинален концерт и кои изпълнения ще грабнат сърцата на публиката и журито, предстои да видим тази вечев в „Големите надежди" по Нова.