АлбенаАД откри туристическо представителство в Москва
АлбенаАД откри туристическо представителство в Москва / netinfo
Свое туристическо представителство откриха в Москва „Албена”АД и дъщерните компании на дружеството, съобщи специално за Дарик Красимира Въткова – ст.мениджър „Продажби” на руския пазар. Дейността на новия офис ще бъде насочена към привличане на клиенти за конгресни, спортни и корпоративни събития. „Албена Груп” се стреми да развива руския пазар и да предлага там своя туристически продукт, още повече че в руската столица няма национално туристическо представителство, заяви Красимира Въткова. Тя допълни, че за съжаление България изостава в рекламирането на възможностите си за отдих в сравнение с Турция например, която в Русия хвърля огромни усилия за презентация на курортите си.

Офисът на „Албена”АД бе официално открит на 26 май и се намира в Центъра на промишлеността на Република България в Москва. В представителството ще бъдат ангажирани един или двама служители на „Албена”АД. Основните им задължения ще бъдат презентации и реклама на туристическия продукт на дружеството - курорта Албена, Ваканционен клуб „Приморско”, комплекс „Соколец” в Боровец и х-л „Де маск” в Швейцария.

Близо 3000 абитуриенти избраха да отпразнуват баловете си в курорта „Албена”, съобщиха още от дружеството. Сред тях е имало 300 зрелостници от Букурещ. В момента в Албена има над 5000 гости – летовници, участници в конгресни прояви по кардиология и хемодиализа, спортисти. Около 1000 за почиващите от Германия, Скандинавия, Франция.

До 31 май ще е в сила офертата на Албена „Първите печелят” с 10% отстъпка при резервиране на лятна почивка. Тази година има 30% ръст на българите, които се възползват от това предложение, каза Соня Стойчева - зам.-директор „Продажби” в курортния комплекс.