Фондацията
Фондацията / Арт Ателие
Ако сте фен на хубавата музика, утре няма да пропуснете концерта на супер група „Фондацията“ с оркестъра на Старозагорската опера, нали? Той започва в 21.00 часа в Летния театър в Бургас. Диригент е Владимир Бошнаков.
В групата са любимите музиканти Кирил Маричков от "Щурците“, Иван Лечев от "ФСБ", Добрин Векилов „Дони“ от „Медикус“, „Атлас“, дуета „Дони и Момчил“, Славчо Николов от „Б.Т.Р. и Венко Поромански от „ТЕ“.

„Две следи“ на „Щурците“, „Пак ще се прегърнем“ на ФСБ, „Няма връщане назад на Б.Т.Р., „Червило“ на Дони и много други вечни хитове са специално аранжирани, както за камерен акустичен формат. От 2013 година досега, групата направи много участия на „Бургас и морето“, „Аполония“, новогодишния концерт на площад „Батенберг“, зала 1 на НДК и концертните зали на големите български градове.

Има и успешни турнета в САЩ, Канада, Германия, Франция, Холандия, Испания, Австралия, Нова Зеландия, Катар, Русия, и Израел. В края на 2014 година напълни с 15 000 души публика зала „Арена Армеец“ в София.
Билети все още се намират в системата на www.eventim.bg и лятна каса "Часовника" до 19.00 часа утре.