/ netinfo
Милева Владкова в ефира на Дарик
97774
Милева Владкова в ефира на Дарик
  • Милева Владкова в ефира на Дарик
Авиомузеят в Бургас се превръща в изнесен кабинет за работа с деца. Очаква се занимаванията да се провеждат в почивните дни на месеците юли и август. Това обяви в ефира на „Дарик“ Бургас Милева Владкова - специалист логопед в ДКЛЦ "Бърбарон".

Работата с първата група деца и техните родители ще започне на 29 юни – Празникът на българската авиация, когато ще бъде и официалното откриване на сезона в най-новия музей на Бургас. Тогава ще бъде показан и последния придобит експонат – една от емблемите на руското самолетостроене ТУ-154.

„Целта ни е да се възползваме максимално от това прекрасно място, което дава възможност за изява на децата. Ще се опитаме да приложим различни игрови техники на определени теми. Децата ще бъдат разделени на групички – от 4 до 7 години и 7-13 години. Това е възраст, в която те са любопитни и ефективни за своето развитие. В заниманията ще включим елементи на игра, занятията ще се случват и в самите самолети. Ще разрешаваме различни проблеми“, каза Владкова.

Срещите ще бъдат отворени за всеки, който желае да ги посети. Още за инициативата и други теми, чуйте от Милева Владкова в звуковия файл: