Община Бургас в БГ Сайт
Община Бургас в БГ Сайт / netinfo

Община Бургас участва в десетото юбилейно издание на конкурса „БГ Сайт”. Сайтът www.burgas.bg се състезава в категорията „Публична администрация и НПО”. Там той е в конкуренцията на Община Каварна, Район "Илинден" - гр. София, Национален военноисторически музей, Комисия за защита на личните данни, Национална агенция за приходите, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията.

Оценяването ще бъде извършено от 32 членно жури, включващо експерти, ръководители на значими сайтове или фирми, свързани с Интернет бизнеса, водещи уеб специалисти, представители на бизнеса, неправителствения сектор, лидери на мнение. Паралелно с това е организирано и читателско гласуване, което е активно от днес. Който харесва сайта на Община Бургас и смята, че той е от полза за своите читатели, може да гласува за него на адрес:http://bgsite.org/vote.php  

Сайтът на Община Бургас е четивен и зареден с всякаква полезна за гражданите информация. В него ежедневно се публикуват новини за текущата и предстояща дейност на общинска администрация. От сайтовете на най-големите български общини единствено бургаският има уеб брояч.