„Черноморец” не планира разпродажба на асовете си
„Черноморец” не планира разпродажба на асовете си / Пресцентър Черноморец
„Черноморец” не планира разпродажба на асовете си
47415
„Черноморец” не планира разпродажба на асовете си
  • „Черноморец” не планира разпродажба на асовете си

Голяма грешка е на всеки три месеца един клуб да се разделя със свои основни футболисти - коментира старши треньорът на Черноморец Димитър Димитров възможността да бъдат продадени четиримата чужденци в отбора.

Наставникът на „акулите" отново заяви, че има интерес към асовете в сини фланелки, но той лично е готов за раздяла с тях само срещу условието да им бъдат намерени равностойни заместници.

Димитров прогнозира, че продажбата на повече от един офанзивен играч, ще доведе до сътресение в отбора, но призна, че липсата на свежи пари може да доведе до сделки.

В момента има реален интерес към най-конвертируемите играчи Анеси и Жужу , които бяха привлечени през лятото като „свободни агенти" лично от Димитър Димитров

„Черноморец" Бургас ще положи еднакво големи усилия в първенството и турнира за купата на България стана ясно на последната пресконференция.

Наставникът сподели мнението си, че играчите му са в добра физическа форма и са готови да издържат на сгъстения цикъл от мачове в края на есенния полусезон.

Димитров демонстрира уважение към съперниците от Монтана като определи гостуващия отбор като много сериозен и стабиле.

„Мачове с подобни съперници са много по-труди, отколкото срещу „грандовете" - коментира старши треньорът на „акулите".

След края на годината към първия състав ще бъдат привлечени трима или четирима от играчите на „Черноморец" Поморие, а останалите перспективни футболисти ще подпишат договори и ще бъдат преотстъпени на други клубове.