52 срещи с избиратели до края на кампанията на Стойновски
52 срещи с избиратели до края на кампанията на Стойновски / netinfo
52 срещи с жители на Бургас ще има до края на предизброната кампания кандидатът за кмет на Бургас Ваклин Стойновски. Лидерът на коалиция ”Ваклин Стойновски за БУРГАС” обяви днес графика си за работа до 25 октомври в който са включени срещи и дискусии с избиратели изцяло по тяхна покана.
Това са бургазлии, които явно ни припознават като изразители на техните виждания за бъдещето на Бургас- каза Стойновски. Кандидатът за кмет обобщи впечатленията си от проведените разговори с жителите на Миролюбово , Рудник и кв. “Крайморие”

На всички тези места хората виждат представители на властта веднъж на четири години, което не е нормално, смята Стойновски. Той съобщи че, е поел ангажимент, след като оглави общината той и съветниците от неговата листа редовно да имат срещи с хората и да е запознат в детайли с проблемите на жителите от съставните селища на общината.
Днес Стойновски обяви, че предоставя от своята рекламна вестникарска, за послания и открити писма на бургаските учители към обществото, като по-този начин изразява продкрепата си за тяхната кауза.

По темата социологически проучвания, кандидатът за кмет на Бургас информира медиите за последното проучване, което е получил от агенция „Алфа рисърч” и очаква следващите дни да излязат данните и на още две други агенции.

"Изследванията показват ясно и категорично, че за най-голяма радост на град Бургас Йоан Костадинов няма да се яви на балотаж. На балотаж ще бъдем аз и Димитър Николов”–каза Стойновски и допълни, че според изследванията 4-мата основни кандидати се движат в пакет с приблизително еднакви стойности на подкрепа.