Паскалев: Съветниците от ГЕРБ работят срещу интересите на гражданите
Паскалев: Съветниците от ГЕРБ работят срещу интересите на гражданите / netinfo
За втори път Общински съвет Благоевград демонстрира деструктивно мнозинство, което е далеч от разума и интересите на гражданите. Това заяви на пресконференция, след днешната сесия кметът на Благоевград Костадин Паскалев.

Изявлението е по повод поредния отказ на Общински съвет - Благоевград да приеме предложения внесени от градоначалника. "Поведението на ГЕРБ, като водеща политическа сила е груба грешка. Те не оцениха, че основната част от обектите, които са включени в сесията са със социално значение", заяви още Паскалев.

Той опроверга и твърдението на съветниците от партията на Бойко Борисов, че в общинска администрация няма прозрачност. "ГЕРБ не отчетоха факта, че в Общината се провеждат открити процедури, в които участват и общински съветници", каза още кметът на областния център. Заради тези обвинения от страна на ГЕРБ, общинските съветници от БСП напуснаха преждевременно общинската сесия по-рано днес.

Според думите на кмета на Благоевград подобна политика от страна на общински съветници ще претърпи провал в скоро време.