Мечтано лято с уреди за охлаждане Bravissimo
Мечтано лято с уреди за охлаждане Bravissimo / netinfo

Прохладата в дома през летните дни е целта на всеки един от нас през настъпващия сезон.

Като компания, стремяща се да осигури комфорт и качество на живот на своите потребители, „Дипломат Корпорейшън" ООД обогатява ежегодно портфолиото си от продукти и с грижа към клиента, Diplomat отговори и на тази негова потребност.
Нови и особено ефективни уреди за охлаждане присъстват и в тазгодишния сезонен каталог.

Уредите за охлаждане, с марка Bravissimo и Diplomat, внасят прохлада и допълнителен комфорт през лятото.
Вентилатори (настолни, стоящи, с водна мъгла за вътрешна употреба и полилей-вентилатори), диспенсери и мобилни уреди за охлаждане и отопление са новите продукти в „семейството".
Настолните вентилатори са с мощност 25 - 27 W и 2 - 3 скрости (в зависимост от модела), автоматично въртене и съобразена с изискванията предпазна решетка. Може да изберете и по-мощния стоящ вентилатор 41 W, който е с 3 степени на скорост, осцилация на 90 градуса и с възможност за регулиране наклона и посоката на охлаждащия въздух.

Вентилаторът с водна мъгла е проектиран специално за вътрешна употреба, с медно - алуминиев мотор и е с възможност за въртене на 90 градуса. Предлага охлаждане и овлажняване на въздуха. 3-литров резервоар за вода, 3 скорости и 3 режима на работа.
Полилей-вентилаторите, както става ясно и от името им, са едно комбинирано решение за осветление и естествен източник на охлаждане. С две степени на скорост и ниска консумация на ток. Единият модел е с 5 перки и 4 лампи, а другият с 4 перки и 1 лампа. Безшумни и практични.
Диспенсерите Bravissimo са три - два настолни (със и без компресори) и един стоящ с компресор (с дебит на топла вода 5 л/час и на студена - 2 л/час), с индикаторна лампа и автоматичен термостат.

Двойнофункционалният (за охлаждане и отопление) уред Diplomat е другото много добро решение за предстоящия сезон. Комбинираният уред предлага охлаждане с вода и кристализираща течност. С 3 степени на охлаждане, 7,5-часов таймер, дистанционно управление и контролен панел. 8-литровият му резервоар за вода е антибактериален и снабден с индикатор за нивото на водата. Изключително мобилен, лесен за употреба и с ниско ниво на шум.
Добро решение за топлите дни е и мобилният охладител Diplomat, който е изключително практичен и функционален, предвид на това, че е с мощност 75 W, 4-литров резервоар, механично управление и автоматични вертикални и хоризонтални жалюзи.

Изберете най-доброто и живейте Качествено - с уреди за Дома Diplomat!
Търсете ги в магазините, където мислят за Вас и в онлайн магазина на Diplomat - store.diplomat.bg!