Йорданка Слатинска: БСП не постигна очаквания изборен резултат
Йорданка Слатинска: БСП не постигна очаквания изборен резултат / netinfo
Йорданка Слатинска: БСП не постигна очаквания изборен резултат
20229
Йорданка Слатинска: БСП не постигна очаквания изборен резултат
  • Йорданка Слатинска: БСП не постигна очаквания изборен резултат

Резултатите от евровота не са изненада за нас, но не очаквахме такова съотношение между водещите политически партии в Благоевградски регион, коментира пред Дарик областният лидер на БСП Йорданка Слатинска.

БСП не постигна очаквания изборен резултат и една от причините за това е, че не успяхме да достигнем до всяко едно населено място и да мобилизираме нашите избиратели, посочи Слатинска.

Според лидера на партийното ръководство, кампанията на БСП не е протекла в обичайната си активност и заради паралелното редене на листите за парламентарния вот. 

Не само БСП не постигна очакваното, но и ГЕРБ не можа да завоюва голямата изборна победа, която се прокламираше през цялата кампания, заяви Йорданка Слатинска.

Резултатът за ДПС също не ни изненадва, партията на Доган в региона традиционно направи силна и позитивна кампания и мобилизира своите избиратели, които за пореден път показаха своята дисциплина и масово отидоха до урните да упражнят своя вот, коментира още областният председател на БСП.

За предстоящата кампания за парламентарните избори ще коригираме действията си, защото хората имат нужда от срещи с политиците, за да чуят посланията им, заяви Йорданка Слатинска.

В коментар на изборния ден тя обяви, че органите на реда отново не са си свършили работата за предотвратяване на престъплението купуване на гласове. От БСП ще настояваме за по-крути мерки от страна на полицията на 5 юли, за да не се стигне до опорочаване и на парламентарния вот, каза още Йорданка Слатинска.

Целият коментар на областния лидер на БСП в Пиринско Йорданка Слатинска чуйте в прикачения звуков файл