Даниела Симидчиева: Георги Васев е гаранция за благополучието на Благоевград
Даниела Симидчиева: Георги Васев е гаранция за благополучието на Благоевград / netinfo

Стотици жители, симпатизанти и приятели се събраха в село Бело поле за закриването на предизборната кампания на кандидат –кмета на Благоевград  Георги Васев. Заедно с Васев в Бело поле бяха и всички кандидати  от листата за общински съветници на ВМРО- Българско национално движение.

Специален гост на заключителния етап от предизборната кампания на Васев беше Даниела Симидчиева – кандидат за вицепрезидент на ВМРО.

„Георги Васев е доказал, че е човек, на когото може да се разчита. Той предлага реално изпълними неща. Той е патриот и не само по отношение на България, но и на родния си край, той обича родния си край, а това е изключително важно за бъдещото управление и благополучие на Благоевград.“,  изтъкна Даниела Симидчиева.

Георги Васев заяви, че Бело поле е пример за това как трябва да бъде управлявано всяко населено място, независимо дали то е малко или голямо. „ Всяко голямо пътуване , започва с една малка стъпка. Заедно можем да поставим нашия отпечатък, началото на едно ново, по-добро управление на Благоевград,  допълни Васев.

Пред събралото се множество кандидат-кметът Георги Васев почерта, че кампанията на ВМРО-Българско национално движение е била семпла, но същевременно интелигентна, всеобхватна и честна. „Срещнахме с  хиляди жители от община Благоевград, запознахме се с проблемите на хората, всъщност ние винаги сме били наясно с тези проблеми, защото ВМРО винаги  е било близо до хората, ние се стремим да стигнем до техните сърцата. В тази кампания разчитахме именно на хората, затова те ще имат силата на гласа, ще имат възможността да управляват чрез нас“, категоричен е  Георги Васев.

Кандидат кметът на Благоевград и водач на листата за общински съветниси на ВМРО- Българско национално движение Георги Васев отново очерта приоритетите на  управленска си програма, като посочи водоснабдяването на Благоевград, развитието на инфраструктутара, грижата за здравето на хората, развитието на града като туристическа дестинация, създаване на общинска полиция, зоополиция, решаване на въпроса с незаконното строителство над Предел махала, развитие на култура, икономика и спорт.

„ВМРО – Българско национално движение е доказало, че винаги е било спирачка, тогава, когато законите и интересите на гражданите са били накърнявани. Нашата организация винаги е държала хората в течение на нещата, които се случват.  Ние ви гарантираме достъпност и пълна прозрачност, защото това е ваше право. Ако прецените, че ние сме вашият вариант за управление на Благоевград, се надявам, че подкрепата ви ще бъде изразена на 23 октомври, когато е и рожденият ден на нашата организация, с бюлетина номер 17“, призова кандидат-кметът Георги Васев.