/ iStock/Getty Images
Клиентите на eMAG вече могат да продадат стария си телефон с BuyBack от Flip с няколко лесни стъпки и да получат пари за закупуване на нов телефон, лаптоп, смарт часовник или таблет
 

Средната цена на най-продаваните марки мобилни телефони се е повишила значително през последните четири години, но клиентите на eMAG вече могат да закупят новото поколение телефони и в същото време да подпомогнат бюджета си, като получат пари от продажбата на старите си устройства чрез програмата Easy BuyBack от Flip – нова 100% онлайн програма за клиенти на eMAG.

С Easy BuyBack, която се предлага в цялата страна, клиентите могат да продадат стария си телефон на Flip и да купят нов от eMAG, без да се налага да губят време в търсене из мрежата или ходене до магазин, за да оценят стария си телефон или да го предадат за рециклиране. Старото устройство може просто да бъде предадено в easybox или на куриер, като целият процес изисква минимални усилия от страна на клиента.

Emag
eMag


Програмата е достъпна за клиенти на eMAG за отговарящи на условията модели мобилни телефони, както и за лаптопи, смарт часовници и таблети. Easy BuyBack от Flip вече се предлага в Румъния и скоро ще стартира и в Унгария.

„Последните поколения телефони стават все по-модерни и цените им отразяват това. С новата програма за buyback, която е опростена и интуитивна, клиентите на eMAG могат да купуват нови телефони и да спечелят пари от стария, като го продадат директно на Flip. Само за няколко минути всеки може да извърши транзакцията, без да ходи до магазина или да търси опции в друга платформа,“ каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

iStock/Getty Images


„Клиентите на eMAG България ще могат да закупят ново устройство и в същото време да оценят и продадат старото по също толкова лесен начин чрез Easy Buyback, използвайки експертизата на Flip. Смятаме, че това е страхотно предложение, от което клиентите на eMAG могат да се възползват, спестявайки средно около 450 лева при вземане на ново устройство“, каза Вера Петрова, управител на Flip България.

През последните две години повече от 15 000 клиенти в България са продали старите си телефони в платформата Flip. Със старта на новата програма клиентите на Easy BuyBack вече имат достъп до по-модерни устройства в eMAG като iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Pro Max, Samsung S24, Samsung S24 Ultra. Сегментът за buyback има значителен потенциал за растеж според Flip и eMAG.