/ Vivacom
В интервю за предаването „ТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБ“ на nixanbal.com, Христина Борисова, старши мениджър Мултимедия и Дигитални услуги във Vivacom, разказа за една от новите функционалности на обновената EON Видеотека – „гледай офлайн“1. Тя предоставя на клиентите удобството да гледат любимите си филми и сериали дори когато нямат достъп до интернет. „Това е функция, с която наистина се гордеем. Въпреки че сме интернет доставчик, ние се грижим за нашите клиенти и им даваме достъп до любимото им съдържание, дори и да нямат достъп до интернет“ – казва Христина Борисова.

Изцяло новата функционалност е истинско облекчение за онези, които непрекъснато са в движение. „Независимо къде сте - почивате високо в планината или летите със самолет до далечна дестинация, с EON Видеотека може да гледате любимите си филми и сериали, когато и където пожелаете“ – допълва още тя.

Допълнително, иновативната платформа разполага и с екип от редактори, който отговаря за селекцията на съдържание. „Човешкият усет е наистина уникален и трудно може да бъде заменен от изкуствен интелект“ – обяснява Христина Борисова.

Екипът от редактори предоставя на клиентите специални тематични колекции за различните празници. „Той подбира тематични заглавия, селекции и колекции, които са актуални както за сезона и периода, така и за българския пазар. По повод националния празник 3 март, например, направихме страхотна селекция от български филми и документални поредици, с които зрителите се потопиха във вълнуващи моменти от българската история, а на 8 март зарадвахме всички дами по случай Международния ден на жената със специална селекция от филми, включващи едни от най-забележителните женски роли в киното“ – допълва още Борисова.

Цялото интервю можете да видите ТУК.