Арестуваха заподозрян в убийството на майката и брата на Дженифър Хъдсън
Арестуваха заподозрян в убийството на майката и брата на Дженифър Хъдсън / снимкa: БГНЕС

В Чикаго е арестуван мъж, за когото се подозира, че е убил майката и брата на холивудската актриса Дженифър Хъдсън, съобщи СиЕнЕн.

Арестуваният Уилям Балфор е бил в дома на жертвите, а след това се е укрил. Според данни на информационните агенции, арестуваният е лежал седем години в затвора за опит за убийство и кражба на кола, а в момента е бил пуснат на свобода под гаранция.

Телата на 57-годишната Дарнъл Хъдсън Донерсън и на сина й Джейсън Хъдсън били открити в дома им в Чикаго от живеещ наблизо роднина. По труповете имало следи от огнестрелни рани.

27-годишната Дженифър Хъдсън спечели миналата година награда "Оскар" за поддържаща женска роля за участието й във филма "Мечтателки". Снимала се е също във филмите "Сексът и градът" и "Тайният живот на пчелите".

Дебютният самостоятелен албум на Хъдсън излезе на 30 септември. По-рано същия месец нейният приятел Дейвид Отунга й направи предложение за брак, докато празнуваха 27-ия й рожден ден.

През август кандидатът на демократите на насрочените за 4 ноември президентски избори в САЩ Барак Обама оказа на Дженифър Хъдсън честта да изпее националния химн преди неговата реч, с която той прие номинацията на партията си.