/ БГНЕС
Две жени, които твърдят, че са били изнасилени и душени от противоречивия инфлуенсър в социалните медии Андрю Тейт, споделиха пред ВВС за инцидента.

Друга жена твърди, че е била жертва на изнасилване от по-малкия брат на Тейт, Тристан - също инфлуенсър с милиони последователи.

Братята Тейт, на 37 и 36 години, в момента са обвинени в Румъния в трафик на хора и създаване на организирана група за сексуална експлоатация на жени. Андрю Тейт е обвинен и в изнасилване.

Ако бъдат признати за виновни, двамата мъже могат да бъдат лишени от свобода за повече от 10 години. Те категорично отричат обвиненията срещу тях.

Андрю Тейт в момента е под домашен арест в Румъния. В допълнение към обвиненията, които вече са му повдигнати, прокурорите разглеждат нови обвинения срещу него, включително за сексуални взаимоотношения с непълнолетна и трафик на непълнолетни лица. Двамата братя се разследват и за трафик на още 34 жени.

Сега две британки, които не са замесени в румънското дело срещу братята Тейт, споделиха  подробни разкази срещу Андрю Тейт за сексуално насилие. Обвиненията датират отпреди поне 10 години, когато Тейт е живял в Лутън.

Анна (псевдоним) разказа, че през 2013 г. е излизала с Андрю Тейт в Лутън. След няколко срещи тя е отишла в дома му, когато я е нападнал. 

Тя заяви, че след нападението Тейт ѝ е изпратил обезпокоителни съобщения.

„Лош човек ли съм? Защото колкото повече не ти харесваше, толкова повече ми харесваше“, казва той в едно гласово съобщение. 

Другата свидетелка описа много подобна история, предаде ВВС.

Всеки момент е важен! Последвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня
ВВС