Златев: Спирам нашите, ако Тити е в националния
Златев: Спирам нашите, ако Тити е в националния / netinfo
Президентът на ЛукОйл Академик Валентин Златев заяви, че ще спре всички свои баскетболисти за националния отбор, ако Тити Папазов остане помощник на Пини Гершон.

„Проблемите, ако говорим за такива са много. Успех е, че стигнахме до тук. Получи се един добър мач. Динамо е един много силен отбор с по-дълга скамейка и с по-големи възможности и традиции”, сподели босът на „студентите”.

„Липсваше ни късметът и самочувствието. Докато спортните съоръжения са такива и първенството ни е такова ще бъде по този начин. Аз съм изключително благодарен на публиката. Ние не сме се отчаяли и ще играем мъжки в Москва и ще направим каквото можем”, добави Златев.

„Развитието на баскетбола е отношение на цялото общество. Трябват ни добри треньори, които да обучават младите хора, а не както в момента правим Тити Папазов заместник треньор в националния отбор. Той се упражнява навсякъде, когато може”, коментира президентът на ЛукОйл Академик.

„Сега ще се упражнява още веднъж в националния треньор и то като помощник. Моето мнение е ясно и категорично. Ние не говорим за шоу, а говорим за спорта в случая. Крайно време е да разбере, че призванието му не е му е треньор по баскетбол. Нека Тити Папазов се развива като поет”, завърши Валентин Златев.