Вратарска дилема пред Херо и Шейтанов
Вратарска дилема пред Херо и Шейтанов / netinfo
Вратарска дилема възникна в треньорския щаб на Черноморец, преди мача от първия кръг на "А" група с Беласица в Петрич.

Двубоят е в неделя от 18:00 часа и ще бъде свирен от топ рефера Антон Генов, но едва минути преди началото на срещата ще бъде решено на кой от двамата вратари да бъде заложено.

Вариантите са Янко Георгиев и Владислав Стоянов. Третият такъв Иван Чворович няма да влезе в групата, тъй като има проблем с картотекирането.

Вратарският пост е единственият, който е проблематичен в настоящия момент. Стоянов и Георгиев са готови да излязат като титуляри, още повече, че са в добра форма, но крайната преценка ще имат Димитър Димитров - Херо и треньорът на вратарите Любомир Шейтанов.

Непосредствено след вчерашната пресконференция в медийните среди се заговори, че е по-вероятно под седем метровата рамка да застане Владислав Стоянов за сметка на Янко Георгиев, който пък е любимецът на бургаските фенове.

Както вече информирахме, проблем с картотекирането има и Костадин Дяков, който също не попада в групата. Поради контузии, участие в срещата с Беласица няма да вземат още Тодорин Димитров и Стамен Ангелов. Цветомир Цонков пък се възстановява от операция и също не влезе в групата.

Бургаският отбор вече отпътува за Боровец, където ще отседне в хотел "Рила". Тимът ще тренира тази вечер и утре сутринта в Самоков, след което ще се отправи към Сандански, за да наблюдава двубоя Вихрен - Левски. Малко, след неговия край Черноморец ще отпраши за Мелник, където ще пренощува преди мача с Беласица.