Томов: С Митал говорим за икономика, не за спорт
Томов: С Митал говорим за икономика, не за спорт / netinfo
Президентът на ЦСКА Александър Томов заяви пред Gong.bg, че по време на срещите си със собственика на клуба Прамод Митал, двамата обсъждат повече икономика, отколкото да говорят или коментират развитието на самия отбор. Шефът на Надзорния съвет на „армейците” в момента се намира в Англия по лични бизнес дела.

Запитан дали са били обсъждани някакви въпроси свързани с ЦСКА тези дни по време на срещата на двамата най-главни главни в йерархията на тима, Томов каза: „С г-н Митал говорим повече икономика, отколко за спорт.”

Шефът на „армейците” отхвърли и всички появили се в различни издания напоследък информации, че клубът дължи пари на мениджъра, довел Зе Руи и Амунике на "Българска армия" и все още не се е разплатил с него.

„Не, не всичко с отбора е стабилно и здраво и не виждам какво повече мога да кажа. ЦСКА е с ясна селекция и ясна перспектива. Предстои ни Тулуза. Това е. Всичко останало е излишни такива … глупости. Под вола – теле. Нищо ново няма”, категоричен бе Александър Томов.

Ръководството на ЦСКА вече обяви, че няма да бъдат привличани повече нови футболисти до зимната пауза. През това трансферно лято армейците си осигуриха услугите на 10 нови състезатели.

Туристическа агенция „Алма Холидейз” организира по поръчка на Централния фенклуб на ЦСКА екскурзия до Франция за първия мач на армейците срещу Тулуза. Телефони за повече информация и записвания: 02/4808928, 02/9712444 и 02/9713644.