Томов: Поемем вината, извинявам се на феновете
Томов: Поемем вината, извинявам се на феновете / netinfo
Председателят на Надзорния съвет на ЦСКА Александър Томов пое в крайна сметка вината за случилото се в клуба с думите: „Поемам своята отговорност, извинявам се на феновете. Въпреки това смятам, че няма да се стигне до тези решения, които днес ни оповестиха. Докато можем, ще се борим и ще обжалваме.”

Томов заяви още, че всичко това е долна кампания срещу ЦСКА и срещу България като цяло. „Някой направи всичко възможно, за да спре нашия поход към Европа. Мога да ви представя каквито искате документи, че единствено ЦСКА не е бил предупреден от Лицензионната комисия към БФС в нужния срок за задълженията, които трябва да изчисти.”

„Знам десетки случаи и факти на нередности в други български клубове, които въпреки това са получили лиценз, но след като Батков вдигна вой в петък и събота явно ЦСКА трябва да обере пешкира”, добави шефът на „армейците”.

„На този етап не знам дали ще продължа да ръководя ЦСКА, никога не съм се предавал в тежки моменти. Доказахме го през целия изминал сезон”, добави Александър Томов.

Групата от фенове, която е завардила стадион „Българска армия” и не допусна част от ръководството на тима навън, продължава да се увеличава. На мястото вече има и дузина полицаи.