Стойчо: Продължават да ни мачкат и ощетяват всеки мач
Стойчо: Продължават да ни мачкат и ощетяват всеки мач / netinfo
„Няма мач, в който да няма ситуация, в която да не сме ощетени” – това заяви Стойчо Младенов преди днешната тренировка на ЦСКА.

„Не случайно алармирах Борислав Александров за мача с Локомотив Сф. Аз знам как стоят нещата, оставете ме да съм навътре в тях. Няма мач, в който да не сме ощетени, дори и в домакинските. Знам, че има тенденция и дори мога да ви го докажа с видео. Знаете, че при предишния ми престой на „Армията” направих специална видеопресконференция. Има очевадна тенденция срещу ЦСКА. Продължаваме да сме мачкани. Въпреки това се опитваме да мислим позитивно”.

Наставникът на лидера в „А” група заяви, че не приема на сериозно думите на шефа на Славия Венци Стефанов, че след заушката в лагера на ЦСКА „белите” ще довършат окончателно противника си. Младенов заяви, че Стефанов вероятно се е шегувал. Конкретно за предстоящия мач, той допълни, че „червените” сами могат да си направят дербито лесно.

„Колкото до заболяването и на Неи, то е неприятно, знаете, че в момента в страната има много подобни случаи, но ще опитаме още в началото на следващата седмица да го вдигнем на крака. Иначе имаме проблеми, както и в останалите клубове. До дни започва специалната индивидуална програма на кондиционния ни треньор с Хосе Луис Гарсес, чакам и окончателното възстановяване на Роберт Петров, а до края на тази седмица и Никола Вуядинович ще свали маската от лицето си”.

Стойчо Младенов прехвърли към Александър Томов и финансистите на „армейците” въпросите дали има поредна криза в Борисовата градина. „Вие понякога знаете повече неща и от мен, така че коментирайте каквото знаете” – намекна треньорът, като не отхвърли докрай появилите се информации за нови финансови затруднения в ЦСКА.