Стойчо Младенов повръди, че освобождава Моралес
Стойчо Младенов повръди, че освобождава Моралес / netinfo
Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов потвърди, че бразилеца Даниел Моралес ще бъде освободен от тима, въпреки, че все още има договор с „червените”.

„На този етап Моралес ще бъде със сигурност освободен. Ще му бъде търсен отбор у нас, а защо не и в чужбина под наем” – заяви Младенов за Гонг.

Играчът е на пост, на който трудно би се преборил с конкуренцията и в спортно-техническият щаб не виждат смисъл да го задържат, като шансовете да запише много игрови минути са минимални.

Нищо чудно обаче да има и други преотстъпени играчи, тъй като на този етап групата продължаваща тренировките на Боровец е от 27 играчи, без в това число да бъдат прибавяни все още ангажираните с юношеската формация. Очаква се привличането на още футболисти, което неминуемо ще доведе до още освободени. Според различни, но засега непотвърдени информации сред спряганите имена са Бранеков, Илиев и Сакалиев.

До момента няма и голямо развитие по трансферите навън на „армейски” футболисти, което продължава да прави групата изключително голяма.