Стойчо Младенов отново притеснен от съдията
Стойчо Младенов отново притеснен от съдията / netinfo

На пресконференция днес на базата в Панчарево преди началото на тренировъчното занимание на ЦСКА, старши треньорът на „червенитеСтойчо Младенов сподели страховете си относно съдийското назначение за предстоящото дерби с Локомотив София, като разкри и подробности за състоянието на тима преди мача този уикенд.

Спецът започна с радостната вест, че няма нито един контузен състезател преди дербито, тъй като преди това му се налагаше да прекроява състава заради множество контузени състезатели.

Никола Вуядинович тренира с отбора, но старши треньорът не иска да рискува с пускането му в мача. (В 55-та минута на мача между Видима Раковски и ЦСКА, Костадин Хазуров удари много лошо в лицето Вуядинович. Футболистът не можа да продължи мача и бе сменен, след което веднага бе откаран в местната болница и му бе направена снимка, на която стана ясно, че носът му е счупен.).

На брифинга Младенов сам загатна притесненията си от съдийското назначение за мача с Локо Сф, като сподели, че шефът на съдиите Борислав Александров, трябва да бъде много внимателен при взимането на решението за назначението на рефера на този двубой. Младенов се притеснява от накланяне в едната или другата посока, което ще развали дербито. На въпрос, кой български съдия може да изкара двубоя, Младенов сподели, че всеки може, стига да иска.

Що се отнася до съперника, „червения” треньор сподели, че в отбора на Локомотив има доста добри футболисти, които дори могат да са част и от ЦСКА. „Като техническо и управленско ръководство Локомотив е сред най-добрите”, коментира Младенов.

„Не разбирам защо и при тях има някакви катаклизми и искания за оставка на Стефан Грозданов като отбора им върви добре”, каза още той.

Спецът бе запитан и дали, предвид голямата точкова разлика, може да се получи подценяване от страна на футболистите на ЦСКА. Младенов заяви, че това е недопустимо, тъй като те осъзнават важността на двубоя.

На въпрос как му се отразяват постоянните писания, че ще го освобождават и наистина ли са толкова големи различията му с ръководството, старши треньорът на ЦСКА заяви, че отдавна не чете пресата и всичко, което чуе, влиза през едното му ухо и излиза през другото.